LARS HERTERVIG: LITEN I BYEN, STOR I KUNSTEN /ved Trond Borgen

Arrangementsinformasjon

UTSOLGT    Trond Borgens foredrag 25.02.2021 i Byhistorisk forening Stavanger

LARS HERTERVIG: LITEN I BYEN, STOR I KUNSTEN

I dag regnes Hertervig blant de aller største norske kunstnerne. Det har ikke alltid vært slik. Hjemsendt fra kunststudier i Düsseldorf og utskrevet fra Gaustad asyl som uhelbredet sinnssyk, mistet han all forståelse, kunstmiljø og marked der han gikk og hogde ved i Stavanger, blant byens aller laveste. Likevel fortsatte han å skape kunst, nå i små formater på papir, i mer enn 30 år. Med utgangspunkt i sin bok Et indre eksil om Hertervigs papirarbeider, vil kunstkritiker og forfatter Trond Borgen presentere steder i Stavanger og omegn slik de viser seg i Hertervigs kunst, og han vil snakke om hva som er storheten i Hertervigs kunst, slik vi forstår den i dag.

Restriksjoner

På grunn av restriksjoner under denne koronatiden, må vi fortsette vår nye rutiner for påmelding.
DET ER IKKE MULIG Å MELDE SEG PÅ VIA MAIL. All påmelding må foretas ved linken til TicketCo.

Enkeltmedlemmer har mulighet til 1 gratisbillett ved å oppgi PROMOKODE: enkelt
Familiemedlemmer har mulighet til inntil 2 gratisbilletter ved å oppgi PROMOKODE: familie